Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Απολύμανση είναι η διαδικασία εξουδετέρωσης κάθε είδους μικροβιακού φορτίου από κάθε επιφάνεια.

Απεντόμωση είναι η εφαρμογή μεθόδων για την προληπτική ή δραστική αντιμετώπιση των εντόμων που αποτελούν εστία μόλυνσης και είναι φορείς λοιμώξεων.

Η CQL Απολυμαντική έχει πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών απολύμανσης και απεντόμωσης. Η εταιρεία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξυγίανσης χώρων, με στοχευμένες λύσεις για την σωστή απολύμανση και απεντόμωση χώρων, χρησιμοποιώντας μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα από τον Ε.Ο.Φ.:

  1. Απολύμανση Μικροβιακού Φορτίου (Αποτελεσματική εξόντωση ιών, βακτηρίων, μικροβίων)
  2. Εξιδεικευμένη Απολύμανση COVID – 19 (Απολύμανση για κάθε είδους ιούς, και ασφαλώς των ιών SARS – COVID19)
  3. Ποιοτικές Εφαρμογές Απολύμανσης – Απεντόμωσης (Απολύμανση για κατσαρίδες, Απολύμανση για κοριούς, Απολύμανση για μύγες, μυγάκια και σκνίπες, Απολύμανση για μυρμήγκια, Απολύμανση για ψύλλους)

Οι εργασίες μας συνοδεύονται από την Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης για τους επαγγελματίες.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Μυοκτονία είναι η καταπολέμηση αρουραίων και ποντικών κάθε είδους, των εστιών τους και η παρεμπόδιση της εξάπλωσής τους.

Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα είναι ετοιμόχρηστα και τοποθετούνται σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στη UV ακτινοβολία, υψηλής αντοχής και ασφάλειας, με κλειδί.

CQL Απολυμαντική προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στην καταπολέμηση τρωκτικών μέσα από εξιδεικευμένες υπηρεσίες μυοκτονίας:

  1. Ποιοτικές Εφαρμογές Απολύμανσης – Μυοκτονίας για ιδιώτες αλλά και για επαγγελματίες (Απολύμανση για ποντίκια, Απολύμανση για αρουραίους)
  2. Δημιουργία φακέλου Απεντόμωσης και Μυοκτονίας για τους επαγγελματίες και χορήγηση Πιστοποιητικού Απεντόμωσης και Μυοκτονίας

 

CQL Απολυμαντική διαθέτει Ειδική Άδεια Απεντόμωσης και Μυοκτονίας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την Καταπολέμηση Εντόμων και Τρωκτικών. 

Ελληνικα