Μυοκτονίες

Σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση αρουραίων και ποντικών κάθε είδους, των εστιών τους και η παρεμπόδιση της εξάπλωσής τους. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσεται η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων.

Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι μια καταστροφή σε ένα σπίτι! Μεταδίδουν ασθένειες, αλλά προκαλούν επίσης και πραγματικές ζημιές σε ένα σπίτι. Οι αρουραίοι θα μασήσουν σχεδόν οτιδήποτε στη φωλιά τους, ακόμα και καλώδια. Τα τρωκτικά βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση για φαγητό και καταφύγιο και αναπαράγονται πολύ γρήγορα. Τα ποντίκια και οι αρουραίοι αποτελούν πολλαπλή απειλή, φέρνοντας συχνά ψύλλους, ακάρεα, κρότωνες και ψείρες. Τόσο τα ποντίκια όσο και οι αρουραίοι μπορούν να μεταδώσουν πολλές ασθένειες.

Προφανώς, ο έλεγχος των ποντικών και των αρουραίων είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Τα τρωκτικά μπορούν να εισέλθουν στο σπίτι σας η σε μια αποθήκη μέσω πολύ μικρών ανοιγμάτων. Επιπλέον, οι αρουραίοι έχουν ικανότητες αναρρίχησης και μπορούν να διεισδύσουν στα σημεία εισόδου κατά μήκος της οροφής.

Εάν υποψιάζεστε ότι αυτοί οι “ανεπιθύμητοι επισκέπτες” έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σας, καλέστε την CQL Απολυμαντική και την υπηρεσία μυοκτονία για την καταπολέμηση αρουραίων και ποντικών.

 

Γιατί να επιλέξετε την CQL Απολυμαντική για την υπηρεσία μυοκτονίας και την αποτελεσματική καταπολέμηση τρωκτικών;

  • H CQL Απολυμαντική σας προσφέρει μια εξειδικευμένη ενημέρωση και εκτίμηση της κατάστασης σε περίπτωση που αντιμετωπίζεται προβλήματα με τα τρωκτικά.
  • Δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και μελέτη για την τοποθέτησή δολωματικών σταθμών, που είναι απαραίτητη για την πρόληψη και αποφυγή της προσβολής του χώρου σας από ποντίκια και αρουραίους .
  • Η υπηρεσία μυοκτονία της CQL Απολυμαντική σας προσφέρει άμεση αποτελεσματικότητα στην καταπολέμηση τρωκτικών που παρουσιάζονται στο χώρο σας, για να μπορέσετε να προστατέψτε την οικογένεια και το σπίτι σας! Σε μας θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστες υπηρεσίες!
  • Η CQL Απολυμαντική παρέχει επαγγελματικές λύσεις για τους επιχειρηματίες, οι εργασίες μας συνοδεύονται από την Χορήγηση πιστοποιητικού μυοκτονίας .

Συχνές ερωτήσεις πελατών

1. Πως γίνονται οι τοποθετήσεις των δολωμάτων;

Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα είναι ετοιμόχρηστα και τοποθετούνται σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στη UV ακτινοβολία, υψηλής αντοχής και ασφάλειας, με κλειδί. Εκεί τα δολώματα προστατεύονται από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ ο σταθμός αποτελεί ασφαλή χώρο για τα τρωκτικά.

Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα διατηρούν ισχυρή προσελκυστικότητα για διάστημα τριάντα περίπου ημερών.
​Στους δύο μήνες, ενώ το φάρμακο διατηρείται, τα δολώματα έχουν χάσει την οσμή τους και τα τρωκτικά δεν τα πλησιάζουν στα σημεία που τα έχουμε τοποθετήσει. Γι’ αυτό, καλό είναι η αντικατάσταση των δολωμάτων να γίνεται τουλάχιστον κάθε δίμηνο.

Η παραπάνω τοποθέτηση γίνεται άπαξ και στη συνέχεια γίνεται συντήρηση με έλεγχο των δολωματικών σταθμών και αντικατάσταση των τρωκτικοκτόνων δολωμάτων.

2. Πώς μπορώ να καταλάβω αν υπάρχουν τρωκτικά στο χώρο μου;

Σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή σε σημάδια που μπορούν να υποδηλώνουν την παρουσία τρωκτικών στο χώρο σας, όπως ασυνήθιστοι θόρυβοι στη σοφίτα ή τοίχους ή / και περιττώματα στα ντουλάπια, σκάλες ή σε περβάζια.

Ελληνικα