Βιοκαθαρισμός στρωμάτων

Εξέλιξη και πεντακάθαρα αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρηση σας!

Οι νέες παγκόσμιες τεχνολογίες Allerg-Stop και Microsplitting αποτελούν δυναμικό μοχλό εξέλιξης στον τομέα του βιοκαθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών! Η νέα οικολογική τεχνολογία Microsplitting (μοριακή μικροδιάσπαση) αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρομιάς έως και 5.000.000 φορές και είναι απολύτως φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας λόγω πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια κτλ.

Τώρα μπορείτε να απολαύστε έναν καλύτερο ύπνο επιλέγοντας την υπηρεσία βιοκαθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων της CQL Απολυμαντικής. Σκεφτείτε ότι θα προσφέρετε υγεία στην οικογένεια σας και θα πετύχετε την  επέκταση της χρήσης του στρώματος για χρόνια μετά την αγορά!

Είστε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων; Η έχετε κάποιο κατάλυμα airbnb; Τότε σίγουρα γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες σας να απολαμβάνουν έναν καλό ύπνο!  Προσφέρουμε πιστοποιητικό εργασιών βιοκαθαρισμού στρωμάτων, και με αυτόν των τρόπο θα αναβαθμίσετε  της υπηρεσίες σας προς τους πελάτες σας! Η καθαριότητα είναι μια από τις σημαντικότερες παροχές ενός ξενοδοχείου!

Είτε μιλάμε για το σπίτι σας, είτε για την επιχείρηση σας, η αγορά ενός καλού στρώματος είναι μια σημαντική επένδυση, την οποία δεν την κάνετε κάθε χρόνο, οπότε αυτό σημαίνει ότι θέλετε να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεδομένου ότι το στρώμα σας το χρησιμοποιείτε καθημερινά, όσο και να προσέχετε και να προσπαθήστε μόνοι σας, δεν είναι εύκολο να δώσετε ένα αποτελεσματικό καθάρισμα στο στρώμα σας χρησιμοποιώντας κανονικό οικιακό εξοπλισμό. Ο ιδρώτας, η σκόνη, αφήνουν σημάδια στο στρώμα και, χωρίς έναν βαθύ καθαρισμό στρώματος, θα παραμένουν, προκαλώντας θέματα υγείας και αλλεργίες. Ωστόσο, με τα σημερινά δεδομένα, όταν πλέον τα στρώματα είναι πιο εξελιγμένα και πιο ακριβά, σίγουρα επιθυμείτε να τα διατηρήσετε καθαρά και να εξασφαλίσετε μια ποιοτική χρήση για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οπότε, πέρα από το βασικό καθαρισμό στρώματος που όλοι το κάνουμε ανά διαστήματα (καθαρίζοντας καλά και τις δύο πλευρές και εκθέτοντας το στρώμα σε ένα ηλιόλουστο σημείο για την αποτροπή της συσσώρευσης υγρασίας, και ως εκ τούτου μούχλας), πιστεύουμε ότι ένας επαγγελματικός καθαρισμός στρωμάτων είναι απαραίτητος για να διατηρήσετε το στρώμα σας φρέσκο ​​και λειτουργικό.

 Γιατί να επιλέξετε την CQL Απολυμαντική για τον επαγγελματικό Βιοκαθαρισμό στρωμάτων;

  • Προσιτές τιμές για βιοκαθαρισμούς και απολύμανση στρωμάτων για την οικία σας από 25,00 Ευρώ.
  • CQL Απολυμαντική ακολουθώντας της τάσεις, χρησιμοποιεί πάντα τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και δίνει σωστές λύσεις, χρησιμοποιώντας νέες παγκόσμιες τεχνολογίες Allerg-Stop και Microsplitting.
  • Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας λόγω πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια κτλ.
  • Χρησιμοποιούμε προϊόντα που εξαλείφουν με ασφάλεια τα βακτήρια, τις μυρωδιές και τους πιο δύσκολους λεκέδες, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.
  • Τα ακάρεα σκόνης, τα οποία είναι μια κοινή αιτία δυσάρεστων αλλεργιών (όπως το αλλεργικό άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα), αφαιρούνται επίσης χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών.
  • Ο βιοκαθαρισμός στρώματος της CQL Απολυμαντική είναι στην ουσία μια μακροχρόνια θεραπεία κατά των αλλεργιών, προσφέροντας μια προληπτική αντί-αλλεργική δράση.
  • Προσφέρουμε λύσεις για τον καθαρισμό και την αφαίρεση λεκέδων που τυχόν επιβαρύνουν τα στρώματα, για τους ιδιώτες αλλά και για τους επαγγελματίες.
  • Ειδικές τιμές και ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα.
  • Επίσημη Πιστοποίηση Απολύμανσης στρωμάτων σε 9 γλώσσες! Επαγγελματικές λύσεις για τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα για τον καθαρισμό στρωμάτων και μαξιλαριών, εργασίες που συνοδεύονται από την Χορήγηση πιστοποιητικού στρωμάτων  έτσι ώστε να προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες και συνεργάτες σας,  παρέχοντας  πιστοποίηση ανά δωμάτιο οικολογικού καθαρισμού – απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας (σε εννιά γλώσσες) Allerg-Stop Professionals.

Συχνές ερωτήσεις πελατών

1. Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιούμε ένα επαγγελματικό καθαρισμό στρωμάτων;

Δύο φορές τον χρόνο είναι η συνήθης πρόταση για το πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε και να απολυμάνετε το στρώμα σας!

2. Πόσο χρόνο χρειάζεται για να καθαριστεί ένα στρώμα;

Ο χρόνος καθαρισμού του στρώματος εξαρτάται από τον τύπο καθαρισμού που επιλέγετε και από το μέγεθος του στρώματος. Γενικά, χρειάζονται 2 ώρες για τον καθαρισμό ενός στρώματος.

Παραδείγματα από τις δουλειές μας

null
IMG_0370
IMG_0368
IMG_0372

Ελληνικα