Βιοκαθαρισμός σαλονιών & χαλιών

Εξέλιξη και πεντακάθαρα αποτελέσματα για το σπίτι ή την επιχείρηση σας!

Οι νέες παγκόσμιες τεχνολογίες Allerg-Stop και Microsplitting αποτελούν δυναμικό μοχλό εξέλιξης στον τομέα του βιοκαθαρισμού στρωμάτων και σαλονιών! Η νέα οικολογική τεχνολογία Microsplitting (μοριακή μικροδιάσπαση) αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρομιάς έως και 5.000.000 φορές και είναι απολύτως φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας λόγω πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια κτλ.

Βιολογικός Καθαρισμός Σαλονιού
Βιολογικός Καθαρισμός Καναπέ – Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών κατ’ οίκον

Με τον βιοκαθαρισμό σαλονιών από την CQL Απολυμαντική, τα έπιπλά σας θα ανανεωθούν και θα αποκτήσουν μια καθαρότερη και βελτιωμένη εμφάνιση.

Ακόμα και ένας σωστά συντηρημένος καναπές απαιτεί καθαρισμό από ένα ειδικό συνεργείο καθαρισμού σαλονιών τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Ο καναπές σας μπορεί να παγιδεύσει σκόνη και βρωμιά που θαμπώνουν την εμφάνιση του, καθώς  επίσης μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες. Το ίδιο ισχύει και για τα χαλιά σας η την μοκέτα που μπορεί να έχετε στο σπίτι.

Καθαρισμός καναπέ: Εξετάζουμε πρώτα τα αντικείμενα σας για να προσδιορίσουμε τον τύπο των ινών, τη σταθερότητα των χρωμάτων και την αιτία χρώσης. Πάντα, χρησιμοποιούμε καθαριστικά προϊόντα φιλικά προς το είδος υφάσματος. Είτε έχετε υφασμάτινους καναπέδες ή με μικροΐνες, βελούδινος ή δερμάτινος καναπές ή έπιπλα με δερμάτινη, εμείς έχουμε τους έμπειρους τεχνικούς και τον εξοπλισμό για να σας βοηθήσουμε.

Σκέφτεστε πως να αντιμετωπίσετε τους λεκέδες στον καναπέ από κρασί, από διάφορα υγρά, λεκέδες από υπολείμματα φαγητού, από λάδι, και άλλους επίμονους λεκέδες στον καναπέ σας;  H επιθυμείτε καθάρισμα του καναπέ σας από σκόνη και άλλα σωματίδια που μπορούν να είναι αόρατα;  H απλώς χάσατε τη φρεσκάδα του καναπέ σας και χρειάζεστε καθαρισμό και ανανέωση της εμφάνισης του;

Η CQL Απολυμαντική σας προσφέρει μια σωστή και αποτελεσματική λύση με τον επαγγελματικό βιοκαθαρισμο σαλονιών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες Allerg-Stop και Microsplitting.

Η τακτική καθαριότητα που γίνεται σε κάθε σπίτι είναι σημαντική, καθώς αυτό περιορίζει τον αριθμό των μολυσματικών ουσιών του σαλονιού σας. Ωστόσο, ένας βαθύς καθαρισμός του καναπέ σας είναι εφικτός μόνο χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού σαλονιών.  Ο βιοκαθαρισμός χαλιών γίνεται επιτόπου, στο χώρο σας​, χωρίς να χρειαστεί να μεταφέρετε τα χαλιά σας σε ένα κατάστημα. Θα έχετε ένα φρέσκο χαλί που η CQL Απολυμαντική καθαρίζει και απολυμαίνει στον χώρο σας, χωρίς ταλαιπωρία! Τώρα, με την CQL Απολυμαντική, μπορείτε να συνδυάζετε τον βιοκαθαρισμο σαλονιών με τον καθαρισμό των χαλιών σας! Εάν χρειάζεστε να καθαρίσετε τον καναπέ σας και άλλα έπιπλα (σκαμπό, καρέκλες, πολυθρόνες), η και τα χαλιά σας, τότε πιστεύουμε πως οι υπηρεσίες Βιοκαθαρισμοί σαλονιών και χαλιών της εταιρείας μας θα σας λύσουν τα χέρια!

Γιατί να επιλέξετε την CQL Απολυμαντική για τον επαγγελματικό Βιοκαθαρισμό σαλονιών η χαλιων;

  • Προσιτές τιμές για βιοκαθαρισμούς και απολύμανση σαλονιών για την κατοικία η το γραφείο σας από 20,00 Ευρώ
  • CQL Απολυμαντική ακολουθώντας της τάσεις, χρησιμοποιεί πάντα τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και δίνει σωστές λύσεις, χρησιμοποιώντας νέες παγκόσμιες τεχνολογίες Allerg-Stop και Microsplitting.
  • Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με απόλυτη ασφάλεια για εσάς και τα παιδιά σας λόγω πλήρους έλλειψης καταλοίπων από απορρυπαντικά, σαπούνια κτλ.
  • Χρησιμοποιούμε προϊόντα που εξαλείφουν με ασφάλεια τα βακτήρια, τις μυρωδιές και τους πιο δύσκολους λεκέδες, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα.
  • Τα ακάρεα σκόνης, τα οποία είναι μια κοινή αιτία δυσάρεστων αλλεργιών (όπως το αλλεργικό άσθμα, αλλεργική ρινίτιδα), θα αφαιρεθούν επίσης χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών.
  • Προσφέρουμε λύσεις για τούς καθαρισμούς σαλονιών, για ιδιώτες και για επαγγελματίες, για σπίτια, γραφεία, συνεδριακούς χώρους, ξενοδοχεία, Airbnb, κλπ.

Συχνές ερωτήσεις πελατών

1. Μπορώ να καθαρίζω τα χαλιά στο σπίτι μου η πρέπει να γίνει μαζί με τον καθαρισμό του σαλονιού;

Βεβαίως μπορείτε να διαλέξετε μόνο τον καθαρισμό χαλιών. Όμως ρωτήστε μας, επειδή υπάρχουν ελκυστικά πακέτα και μπορείτε να συνδυάσετε τον βιοκαθαρισμό χαλιών με τον βιοκαθαρισμό σαλονιών, ακόμα και των στρωμάτων, σε πολύ καλές τιμές.

2. Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω τον καναπέ μου;

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες για τον καθορισμό της βέλτιστης χρονικής περιόδου για τον καθαρισμό του καναπέ, όπως η χρήση του καναπέ, η παρουσία παιδιών και κατοικίδιων στο σπίτι κ.λπ. Εάν έχετε κατοικίδια ζώα τότε σας συνιστούμε να κάνετε τον καθαρισμό του καναπέ σας κάθε 3 μήνες, διαφορετικά, δύο φορές το χρόνο.

3. Μπορείτε να καθαρίσετε τα καλύμματα τού καναπέ μου που δεν είναι αφαιρούμενα;

Ναι! Να είστε σίγουροι, ότι το προσωπικό μας κατέχει εξειδίκευση στον τομέα.  Η εταιρεία μας χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί (Allerg-Stop και Microsplitting) έχει την δυνατότητα να καθαρίσει όλους τους τύπους καναπέδων ακόμα και αν τα καλύμματα σας  δεν είναι αφαιρούμενα.

4. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να καθαρίσετε έναν καναπέ;

Εξαρτάται από το υλικό του καναπέ (υφασμάτινος η δερμάτινος), καθώς επίσης και από τον αριθμό των θέσεων που διαθέτει ο καναπές σας. Το καθάρισμα ενός υφασμάτινου καναπέ χρειάζεται περίπου 3 ώρες. Στην περίπτωση του δερμάτινου καναπέ χρειάζεται επιπλέον φροντίδα, καθώς μπορεί να καταστραφεί από υπερβολικό νερό, συνήθως χρειάζονται περίπου 5 ώρες, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας στέγνωσης.

5. Τι είναι ακριβώς είναι η μέθοδος Μοριακής Μικροδιάσπασης;

Η μέθοδος της Μοριακής Μικροδιάσπασης είναι μία απόλυτα οικολογική μέθοδος καθαρισμού χωρίς την χρήση τασιενεργών και κοινών καθαριστικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα, αφήνοντας μηδενικό χημικό αποτύπωμα σε αντίθεση με τις κοινές μεθόδους καθαρισμού.

Παραδείγματα από τις δουλειές μας

null
IMG_0831
IMG_0830
IMG_083meta2
IMG_0923
IMG_0924
IMG_0925
IMG_1449
IMG_1450
IMG_1243
IMG_1244
Ελληνικα