Απολύμανση Μικροβιακού Φορτίου

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η αδρανοποίηση ή καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξυγίανσης χώρων, καθώς η εφαρμογή και ο σχεδιασμός των απολυμάνσεων γίνεται υπό την ευθύνη του επιστημονικού υπεύθυνου της εταιρείας μας, Υγειονολόγου (Επόπτη Δημόσιας Υγείας) Χριστοδουλάκη Ελευθερίας η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους εφαρμογές.

Αποτελεσματική εξόντωση ιών, βακτηρίων, μικροβίων, και ασφαλώς των ιών SARS-COVID19. 

Καλέστε μας για μια προσφορά!

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των εργασιών απολύμανσης έχει πολύ μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα μας. Από το ξεκίνημα της πανδημίας, μια σειρά σημαντικών κανόνων υγιεινής έχουν προκύψει, και πλέον αναγνωρίζουμε ότι μια απολύμανση επιφανειών με τη χρήση κατάλληλων μεθόδων καθαρισμού και απολύμανσης μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης τού COVID-19.

Για την ασφαλή λειτουργία μιας επιχείρησης που έχει ως προτεραιότητα την υγεία των εργαζομένων της και θέλει να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, οι συγκυρίες απαιτούν κάτι περισσότερο από τις βασικές υπηρεσίες καθαρισμού, πλέον αυτό που χρειάζεται είναι μια εταιρεία με εμπειρία στην απολύμανση των ιών. Οι πελάτες μιας επιχείρησης είναι  σημαντικό να γνωρίζουν ότι λαμβάνονται όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία των εργαζομένων αλλά και την δική τους.

Ακόμα και στο σπίτι μας, μια απολύμανση χώρου είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορούμε να πάρουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας.

Η CQL Απολυμαντική προσφέρει μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών απολύμανσης σε ιδιώτες, αλλά και σε επιχειρήσεις, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης του ιού COVID-19:

  • Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ ενημέρωση για την διαδικασία απολύμανσης και τα αναγκαία μέτρα πρόληψης, καθώς επίσης και τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν. Είμαστε καθημερινά δίπλα σας και μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας από τις 9:00 έως 18:00, στα Χανιά, οδό Αναπαύσεως 7, η να μάς καλέσετε στα τηλέφωνα: +30 2821002750 (ώρες γραφείου), +30 6975402656 (έκτακτες ανάγκες).
  • Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση χώρου
  • Η πρόληψη είναι πολύ σημαντική, και εμείς σας προσφέρουμε τακτικές υπηρεσίες απολύμανσης έτσι ώστε να διασφαλίσετε την ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών και των επισκεπτών καθώς και της οικογένειας σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τής αγοράς.
  • Και βεβαίως θα είμαστε δίπλα σας και στην περίπτωση που έχετε μια υποψία μόλυνσης η ένα κρούσμα πρόσφατα επιβεβαιωμένο στο περιβάλλον σας, για να σας προσφέρουμε την πιο αποτελεσματική  απολύμανση χώρου την στιγμή που πραγματικά την χρειάζεστε, πάντα προσφέροντας στους πελάτες μας μια άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.
Ελληνικα