Απολυμάνσεις

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η αδρανοποίηση ή η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες.

Απολυμάνσεις Χανιά – Απολυμάνσεις Ρέθυμνο.

Απολύμανση Μικροβιακού φορτίου. Εξειδικευμένη απολύμανση για κορονοϊό. 

Καλέστε μας για μια προσφορά!

 

Γιατί να επιλέξετε την CQL Απολυμαντική για την απολύμανση του σπιτιού η του χώρου εργασίας;

  • Η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξυγίανσης χώρων και απολύμανσης, καθώς η εφαρμογή και ο σχεδιασμός των απολυμάνσεων γίνεται υπό την ευθύνη του επιστημονικού υπεύθυνου της εταιρείας μας, Υγιεινολόγου (Επόπτη Δημόσιας Υγείας) Χριστοδουλάκη Ελευθερίας η οποία εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους εφαρμογές.
  • Η CQL Απολυμαντική έχει πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών απολύμανσης. Τηρούμε όλα τα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του COVID-19 και παρέχουμε υψηλό επίπεδο προστασίας για τους πελάτες μας, σε όλες τις δραστηριότητές μας. Το προσωπικό (εφαρμοστές) που εκτελεί τις συγκεκριμένες εφαρμογές είναι εξειδικευμένο και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα μέσα ατομικής προστασίας ενώ παράλληλα τηρεί σχολαστικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και κανόνες υγιεινής και ασφάλειας κατά την εργασία.
  • Για τις Απολυμάνσεις χώρων Χρησιμοποιούνται μόνο εγκεκριμένα σκευάσματα από τον Ε.Ο.Φ. και η επιλογή μεθόδου της εφαρμογής (ψεκασμός, εκνέφωση κ.λ.π.) και αντιστοίχως η χρήση του απαιτούμενου εξοπλισμού στοχεύει πάντα στην αποτελεσματική και με ασφαλή τρόπο καταπολέμηση του υιικού φορτίου των μολυσμένων χώρων, επιφανειών και σημείων, χωρίς την περαιτέρω πρόκληση ρύπανσης καθώς και φθορών και καταστροφής άλλων υλικών και αντικειμένων.
  • Η CQL Απολυμαντική παρέχει επαγγελματικές λύσεις για τους επιχειρηματίες, οι εργασίες απολύμανσης συνοδεύονται από την Χορήγηση πιστοποιητικού απολύμανσης .

 

Συχνές ερωτήσεις πελατών

1. Πόσο διαρκεί η διαδικασία απολύμανσης;

Η χρονική διάρκεια της διαδικασίας απολύμανσης, κατά την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη των ιών, εξαρτάται από τον χώρο, τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που θα απολυμανθούν. Για έναν χώρο, περίπου 100τμ, o μέσος χρόνος είναι 25 λεπτά.

Στην περίπτωση της απολύμανσης COVID – 19, η χρονική διάρκεια της απολύμανσης επηρεάζεται επίσης και από το επίπεδο της έκθεσης στον ιό. Σε περίπτωση επιβεβαιωμένου κρούσματος o μέσος χρόνος αυξάνεται.

Για έναν πιο ακριβή υπολογισμό, θα χρειαστεί μια εκτίμηση του χώρου.

2. Μετά από πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να χρησιμοποιήσω ξανά το χώρο αν έχει γίνει η απολύμανση;

Οι εγκαταστάσεις σας θα είναι ξανά ασφαλείς για χρήση μόλις δράσουν τα σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν κατά την απολύμανση. Περίπου μισή ώρα μετά την απολύμανση ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αν αεριστεί.

3. Πόσο κοστίζει η απολύμανση COVID-19;

Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου ή της περιοχής που πρόκειται να υποβληθεί σε διαδικασία απολύμανσης, και τον τύπο υπηρεσίας.

Τιμές ξεκινάνε από 25€

Για έναν πιο ακριβή υπολογισμό, θα χρειαστεί μια εκτίμηση του χώρου.

Ελληνικα